Over ons

Hartstikke leuk dat je onze website bezoekt.

Wij zijn een klein en gedreven team van perfectionisten die allemaal dezelfde passie delen als het gaat om groen, wonen, buitenleven en tuinieren. Ons bedrijf is een onderdeel van hoveniersbedrijf John de Bruijn. John startte in 2003 zijn eigen onderneming. Zijn motto “gewoon doen” is iets waar hij aan vasthoudt en daarom groeide hij al snel uit tot een succesvol bedrijf. Met een groene achtergrond heeft de ondernemerschap zich verder ontwikkeld en werd onze passie voor ‘wonen met groen’ steeds duidelijker.

Met de combinatie van hippe woon en tuinaccessoires kun jij je huis, tuin, winkel en kantoor een eigen karakter geven. Ons doel is eenvoudig: Uniek en een uiteenlopende collectie aan te bieden tegen eerlijke prijzen. Ben je dus op zoek naar dat ene leuke accessoire voor in je huis of tuin? Je eigen “ik” interieur leggen? Sfeervol met mooie accessoires, buiten met binnen betrekken, liefde voor de natuur dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wij vinden het leuk om mensen te enthousiasmeren, te helpen en te adviseren op ons vakgebied ‘buiten met binnen betrekken’

Het enthousiaste team van John de Bruijn uit Den Hoorn zh.

Onze droom kwam uit

Als gezin wilde wij altijd al een 2e onderneming erbij starten. Echt samen met het gezin en een naam hadden we eigenlijk ook al bedacht :). Wordt het een bed and breakfast of toch een webshop met tuinaccessoires.

Omdat wij veel affiniteit hebben met het hoveniersvak en de daarbij behorende tuininrichting besloten Jenny en Jasmina toch voor de webwinkel te gaan.

Ons assortiment bestaat uit tuin en woonaccessoires. De nadruk ligt vooral op tuininrichting. Wij zullen er alles aan doen om u aankoop naar allen tevredenheid te laten verlopen!

Onze webwinkel is aangesloten bij webwinkel Keur en via John de Bruijn tuinaanleg kunt u de betrouwbaarheid en reviews lezen. Ook kunt u ons vinden op Facebook en Instagram.